Retourneren (Herroepingsrecht)

JE KUNT EEN ARTIKEL ALLEEN RETOURNEREN WANNEER:

  • Bij verzegelde producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne de verzegeling na de levering niet is verbroken.
  • Bij kledingstukken en fashion items moet het originele label nog aan het item bevestigd zijn.


GARANTIETERMIJNEN

Op elke aankoop heb je als consument recht op de wettelijke bepalingen omtrent garantie. De wettelijke garantie houdt in dat het product datgene is of moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

ARTIKELEN DIE NIET RETOUR GEZONDEN KUNNEN WORDEN:

Producten die binnen de bedenktermijn kunnen bederven kunnen niet worden geretourneerd.

HOE GAAT DE RETOURPROCEDURE IN ZIJN WERK?

Pakketjes inleveren bij PostNL locaties

1) Neem contact op met onze klantenservice
2) Je ontvangt van ons een retourformulier per e-mail
3) Vul het retourformulier zo compleet mogelijk in en voeg deze toe aan het pakket dat u wilt retourneren
4) Geef het pakket af bij een PostNL punt
5) Ontvang per afgifte een verzendbewijs, bewaar deze goed.


FINANCIËLE AFHANDELING VAN DE RETOURZENDING

De verzendkosten retour worden in mindering gebracht op het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten of verrekend in je AfterPay factuur.

BETAALVERPLICHTING

Door gebruik te maken van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting bij AfterPay. Je dient binnen de gestelde termijn te betalen.

RUILEN

Het omruilen van producten is niet mogelijk.


GEEN VERZENDKOSTEN

Voor onderstaande uitzonderingen hoef je geen verzendkosten te betalen: 

  • Je hebt een verkeerd product ontvangen.
  • Het product is kapot geleverd.
  • Het product is over de houdbaarheidsdatum.


HERROEPINGSRECHT

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door jou aangewezen derde in ontvangst is genomen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; er worden in ieder geval geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Na herroeping moet je de goederen zo snel mogelijk, en binnen 14 dagen aan ons terugzenden of overhandigen. Je bent op tijd als de goederen zijn teruggestuurd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening. Daarnaast ben je alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen, die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Deze waardevermindering mogen wij in dat geval verrekenen met het terug te storten bedrag.

    Let op: Bewaar altijd het verzendbewijs met de Track & Trace code!